Po raz kolejny na gostyńskim lodowisku odbył się turniej hokeja na lodzie. Tym razem pierwszy raz w ramach Zachodniej Ligi Hokeja. Jest to liga amatorska w której udział biorą cztery drużyny. Turniej trwał od ósmej rano do 15tej. O godzinie 12tej na lód wyjechali najmłodsi hokeiści z Gostynia ( Wiek 4-13lat) , którzy rozegrali miedzy sobą 3 krótkie mecze pokazowe i zaprezentowali swoje umiejętności kibicom i najbliższym.

Zapraszamy na Turniej Hokeja na Lodzie. Organizatorami są Tygrysy Gostyń, Gmina Gostyń, Ośrodek Sportu i Rekreacji oraz nasze Stowarzyszenie. Będzie można zobaczyć mecze drużyn Zachodniej Ligi Hokejowej. Jest to liga zrzeszająca amatorskie drużyny hokejowe, które nie posiadają licencji i nie są zgłoszone w żadnym związku oraz innej lidze. Liga działa pod patronatem grupy Dywizja 71 – Czas Na Hokej. (www.dywizja71.pl). W połowie rozgrywek zobaczymy mecze młodych drużyn Tygrysów Gostyń. Zapraszamy.